11 abr 2013

Vísteme despacio… que tengo prisa




Cada dia al matí em sona el despertador a dos quarts de 7 del matí, el deixo sonar, amb intervals, fins les 7, vés és una mania que tinc de sempre, mitja horeta remugant amb el coixí i insultant al despertador... I a les 7... corre, corre, corre... comença la marató diària! Pitjo l’accelerador i  vinga córrer tot el dia!

Vivim un moment que totes les necessitats són urgents, sembla ser que o tot es fa ipso facto o el món s’enfonsa, és una catàstrofe, tot és per abans d’ahir. Ara per ara, tot és un caos, preses, urgències, impaciència... Esperem els fruits instantàniament de les nostres accions, dels nostres pensaments i dels nostres objectius. No tenim paciència, volem resultats, ja... i de cop resem... señor dame paciéncia, pero dámela ¡ya! L’espera passa a la fase de la desesperació i de cop, sorpresa! la frustració, com no, sempre apareix sense convidar-la.

Les preses no són bones i de la presa només queda l’esgotament. Els objectius de la nostra vida els hem d’adobar, regar, treballar i mimar... si escollim dreceres per arribar ràpidament obtindrem l’efecte contrari d’allò que perseguim ja que estarem tant esgotats que desenfocarem l’objectiu i tindrem resultats irreparables.

Molts cops pensem que la paciència és esperar, gran error, els objectius són fruits de les nostres accions i per sobre les dificultats i entrebancs, hi trobem la perseverança i l’actitud.

El nostre temps el limitem a les nostres obligacions i aquest hàbit fa que ens oblidem ràpidament... de parlar, d’escoltar, de trucar, de llegir, d’escriure i fins i tot... d’estimar.

Cal no perdre el nord i sobretot cal tenir cura de la nostra vida, ara bé no t’encantis...

cristina.grosp@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario