5 ene 2013

El millor espectacle del món!!!


Avui, la nit de Reis, la nit més màgica de l’any. La il·lusió es reflecteix en els ulls i els gestos de tothom, grans i sobretot petits que envoltats de nervis esperen el seu regal. 

Diuen (les males llengües) que antigament era una tradició molt més bonica que ara, en la que només importava aconseguir un somriure dels nens i que amb molt poquet eren feliços. En canvi, avui tots som una colla de consumistes, se suposa que quan més diners, propietats i punyetetes, prescindibles, acumulem... millor. I jo dic, això és avui, o ha estat sempre?


Els diners no fan la felicitat, ara a veure qui és el guapo que es queda sense regal avui i no li cou, el material no dona la felicitat però un petit detall, de debò ajuda, no ho creieu així? En moments difícils i durs com els que estem vivint, l’originalitat es converteix en emoció, tendresa i voluntat i el seu valor és incalculable, i ens mostra el compromís i el respecte que tenim cap a nosaltres mateixos i cap els altres. 


És veritat que no és més ric qui més té sinó qui menys necessita, però avui no deixeu a ningú sense un detall, perquè tots esperem amb il·lusió i nervis el nostre regal. Això si, no oblideu de deixar el vostre parell de sabates a la balconada.


Demà, a primera hora del matí, màgicament, gaudireu del millor espectacle del món, el rostre de la il·lusió, de l’emoció i de sorpresa dels vostres fills.

cristina.grosp@gmail.com



1 comentario:

  1. Si una nit màgica,!!!!!!!! He de reconèixer que akest any no hem disfrutat gens de aquets reis, reconec que no hem sapigut mantindre aquesta il.lusio , suposo que al ser els nens,ja no tant nens......ens hem deixat anar per la vagancia de ni tant sols pensar, ni preguntar si amb algú de nosaltres ens hagués agradat encara que fos fer-nos un petit detall, Avegades aquestes petites coses fan que la vida sigui mes fantàstica!!!!!!! Avui mateix començo a escriure la meva carta per l'any vinent........ESTIMATS REIS D'ORIENT............

    ResponderEliminar