9 feb 2015

Bondia di[llums] i d’ombres...


Si l’aparició d’aquest híbrid de Marqués de Sade, Apolo i Rockefeller ha servit perquè “se folle más y se joda menos” BENVINGUT!!!

La grandesa de la lectura d’un llibre consisteix en una personal visualització, et transporta i et traspassa les emocions. Els gustos i la bellesa són interpretades gràcies a la capacitat imaginativa de cada lector que, en el cas de Les ombres de Grey, ha aportat una excitació visual i un escalfament dels sentits. Sembla ser que s’ha obert la veda al sexe sense límits... cosa que hauria d’haver estat SEMPRE en qualsevol relació de sexe consentit.

M’agradarà escoltar la crítica més propera, a veure quin resultat obté, aquesta setmana, l’estrena de cine. I segur que es colarà aquesta famosa frase: “Millor el llibre que la peli” Quina ràaaaaaaabia de comentari, que “xic i intel·lectual” queda... grrrrr

Quan llegeixes aquesta novel·la rosa amb tabasco* pots enfocar-ho des de dues perspectives diferents, observant als protagonistes o sentir-te protagonista.
(*Deixo constància que a mi, la novel·la rosa m’agrada i el tabasco també)

Qui no ha sentit a parlar de lu Grey. Un xic guapu, ric, exitós i amb un helicòpter i avioneta, que transforma i escalfa, no tant sols una innocent jove, verge, bonica i sense greix abdominal, sinó també, tota una societat femenina... ni tant jove, ni verge i amb, diguem algun toc de greix.

Aquesta història ha estat un èxit mediàtic que ha despertat la imaginació sexual de milions de dones però també ha crispat a milions d’homes, que enlloc d’aprofitar-se d’aquest escalfament, lasciu i eròtic, femení globalitzat que s’ha generat, s’enfunden en iròniques burles.

Què és el que ha triomfat? El fet que les dones vagin a la recerca de les fantasies eròtico/sexuals independentment dels homes? El desig d’igualtat i trencar amb la rutina? O el xic guapu, molt ric, exitós i amb helicòpter i avioneta? I jo, veient el tràiler, em pregunto... qui se n’aprofita de qui?






Ara bé, no és or tot el que llueix, i no entraré, ara, a analitzar les pràctiques sexuals utilitzades, ja que, és un tema molt delicat i sortirien INFINITES conclusions, TOTES VÀLIDES... si ser una submisa sexual, és o no, sinònim de ser una víctima d’abús, perquè en aquest cas s’IDEALITZA la violència sexual i l’abús emocional de la dona.

TOTS, malgrat no ser ni joves, ni verges, ni tant guapus, ni rics, ni tenir un helicòpter, al cap i a la fi, tenim llums i ombres i AIXÒ és el que ens fa grans i interessants.



No hay comentarios:

Publicar un comentario