7 ene 2013

La motivació no és estar animat sinó tenir motius



Imagina per un moment que te'n vas a dormir esgotat, dorms plàcidament i al matí et despertes, content i satisfet. I això... a que és degut?

Fas el que t'agrada, et sents valorat i tens un compromís amb la teva feina, amb els teus companys i directius i amb la societat. Quin orgull i quin plaer treballar, tinc la feina de la meva vida!


El futur laboral no és una feina és UN MODE DE VIURE. I això, és una de les claus que el futur empresari ha de tenir en compte, si vol que la seva empresa funcioni, avanci i sigui cada cop més productiva. No tant sols la professionalitat i la formació és clau (que ho és), sinó la motivació, de tots els que participen a l'empresa, ja que llavors el compromís es converteix automàticament en eficàcia i resultats.


Un treballador no ha d'esperar, tant sols, que els seus caps el motivin, sinó que ha de mostrar una actitud activa i capacitat de desenvolupament cap als objectius laborals.


Ara per ara, la situació de crisis que estem vivim, més que mai, necessita de persones actives, comunicatives, amb iniciativa i empenta.
És molt important per assolir objectius tenir la facultat de superar obstacles i estar compromesos amb la feina.
El respecte t'acompanyarà sempre i quan tinguis la llibertat d'expressar els teus sentiments i poder opinar sense ofendre a aquells que pensen diferent que tu.


És molt important trencar les barreres que ens separen i ens bloquegen a expressar la nostra opinió als directius i companys per informar d'errades i de possibles solucions. La comunicació és vital per millorar la qualitat i la productivitat de la feina.


La teva motivació creixerà si et marques petits i concrets objectius i confies en assolir-los.


cristina.grosp@gmail.com

1 comentario:

  1. Amb marco un objectiu a partir d'ara. Expresare la meva opinió, estic segura k això a part de beneficiar laboralment amb beneficiara personalment. Sempre havia pensat que si no et pregunten , ( la teva opinió no interessa,) i hara vist d'aquesta manera pot arribar a beneficiar a les dues parts. Una molt bona REFLEXIÓ .

    ResponderEliminar