29 dic 2012

La influència de les paraules



Cada dia quan arribo a l'oficina el primer que faig és llegir els diaris, online, he de dir que, últimament, poques notícies criden la meva atenció donat el panorama trist i pessimista que ens envolta.

Tot té un pol negatiu i un de positiu,  llavors davant tanta informació hem de ser capaços de trobar el costat positiu. Com? El pensament positiu no vol dir que hagis d'estar eufòric tot el dia, alegrar-te de les desgràcies, ni que acceptis tot rient. Aquí entraríem en el grup de la burla i la indiferència i no és aquest el cas.
El pensament positiu comença en la nostra manera de parlar, d'expressa'ns, d'escoltar, de comunica'ns. Creiem que no podem fer ni canviar res, que tot estar fet i que no som prou influents per millorar cada dia el nostre entorn i la nostra vida.

Començar a creure en la nostra influència és molt senzill, només cal que ens escoltem una mica. L'ansietat i l'entorn que ens envolta ens impedeix obri'ns al mon i fixa'ns en tot l'inesperat. Quan més ens capfiquem en trobar una solució concreta menys veurem.

Tenim un arxiu que sempre està constantment atent i ho emmagatzema tot, el nostre subconscient, tot el que dius, el que somies, el que parles... és la teva 
imatge mental.

Si creus i utilitzes paraules negatives, el teu subconscient treballarà i utilitzarà les eines que tu li has ensenyat perquè tu creguis que no pots millorar la teva vida i que tot el que et passa no pots canviar-ho.

Fes una prova, escolta la gent al teu voltant i analitza quin diàleg utilitzen, el negatiu o el positiu?

Aquests és un primer pas de canvi, no d'èxit, no et deixis enganyar, canviar el teu pensament, creure en la teves capacitats i habilitats no és poder, només és un dels ingredients, inicial i imprescindible, SÍ. Per aconseguir un objectiu cal: 
desitjar-ho, creure, esforçar-se, ser constant, actuar, treballar-hi, perseverar i hores, moltes hores!!!

cristina.grosp@gmail.com

1 comentario:

  1. Quanta raó que tens! Jo cada dia quan m'aixeco penso: "hoy puede ser un gran día"

    ResponderEliminar